RacerM

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
RacerM

Forum de discuţii şi resurse pentru Racer.

2 participanți

ultima versiune de racer care merge PLS

alexins
    alexins
    Member
    Member

Numarul mesajelor : 70
    Varsta : 32
    Masina Preferata in joc : VW Jetta....
    Warn :
    ultima versiune de racer care merge PLS Left_bar_bleue0 / 1000 / 100ultima versiune de racer care merge PLS Right_bar_bleue

Reputatie : 0
    Puncte : 5
    Data de inscriere : 11/09/2008

ultima versiune de racer care merge PLS Empty ultima versiune de racer care merge PLS

Mesaj Scris de alexins Sam Ian 17, 2009 8:10 pm

pune cineva la download pls, ultima versiune de racer care merge sigur??? pls ultima versiune de racer care merge PLS 14750

am nevoie pt ca am gasit un site bun cu resurse, cu masini facute bine dar care nu se potrivesc cu versiunea mea.... ultima versiune de racer care merge PLS 202191 :beer:
    Lolkip
    Lolkip
    Cool member
    Cool member

Numarul mesajelor : 542
    Varsta : 35
    Masina Preferata in joc : ale mele
    Warn :
    ultima versiune de racer care merge PLS Left_bar_bleue20 / 10020 / 100ultima versiune de racer care merge PLS Right_bar_bleue

Reputatie : 10
    Puncte : 367
    Data de inscriere : 04/11/2008

ultima versiune de racer care merge PLS Empty Re: ultima versiune de racer care merge PLS

Mesaj Scris de Lolkip Dum Ian 18, 2009 11:18 am

pana una alta...zi si tu site`ul
    alexins
    alexins
    Member
    Member

Warn :
    ultima versiune de racer care merge PLS Left_bar_bleue0 / 1000 / 100ultima versiune de racer care merge PLS Right_bar_bleue

ultima versiune de racer care merge PLS Empty Re: ultima versiune de racer care merge PLS

Mesaj Scris de alexins Dum Ian 18, 2009 11:51 am

pai nu stiu daca am voie

ca sa nu dau nume de site...cauta si tu la search o masina care e deja pe forum si ar terbui sati apara linkuri :beer: Pepsi
    alexins
    alexins
    Member
    Member

Warn :

Mesaj Scris de alexins Dum Ian 18, 2009 1:04 pm

http://iroker.com/ sau http://www.racer-xtreme.com/car_quicklist.php
    :beer:
    mai sunt si altele, in spaniola sau italiana, dar nu au nimic nou fata de astea 2 Pepsi

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 8:14 am