Buna ziua/seara, am si eu o problema...nu merge Racer pe windows 7(dupa cum spune si titlul).Nici ultima versiune nu merge.Am versiunea 6.5.5 si intra in meniu pot sa intru la options dar cand dau la "cursa libera" sau la select car imi da eroare. Este ceva patch care sa rezolve problema ?
Daca nu-ti merge acea versiune incearca una mai recenta.Se stie ca versiunile mai vechi(implicit 0.6.5.5) au probleme de compatibilitate pe Windows 7.Dar apar doar uneori si nu la toti.
Gata, am rezolvat. Am luat alta versiune. Problema este ca acuma cand dau sa ies din cursa sa intru in meniu imi da eroare, sau ..se blocheaza.Si unele masini se instaleaza gresit, cu rotile peste capota si tot felul...
Incearca 0.8.27,mie imi merge cu toate masinile adaugate,dar masinile(la fel si traseele) non-cg vor trebui rulate cu versunea non-cg a executabilului.
Ok, am facut si update si am luat si versiunea.Am rezolvat problema cu eroarea din joc cu meniul si asa.Dar problema cu masinile persista, acuma se vede prin masinile adaugate :O, caroseria este transparenta.
Gata, multumesc.Totul e ok.Dar totusi.....ceva ma sacaie, sensibilitatea directiei ...de ce nu ramane cum o setez eu ? Cu executabilul nocg merge si la mine.
Rulezi executabilul noncg.Mie imi afiseaza corect toate masinile care apar transparente in versiunea cg.Rotile iti apar rosu-albastru pentru ca acea masina are texturi lipsa,texturile nu sunt declarate corect,sau masina nu mai este compatibila cu ultima versiune si va trebui actualizata.