Fratilor Mcv-ul nu apare? Caci si topicul celalat lati inchis dar ceva concret,apare nu apare,nimic?
Dacia pack?
Nimic?
Dacia pack?
Nimic?
AndyM credema copilasul ala de 10 ani mia dat niste poze cu masina arata bineAndyM a scris:Daca citeai vedeai ca s-a certat copilasu ala de 10 ani cu ceilani si nu a mai facut nimeni nimic.
Oricum, credeti ca e asa simplu sa modelati o masina, si chiar ati crezut ca face darius ceva bun?
a reusit cineva sa-l faca pentru racer? pei si aici dc nu e?AndyM a scris:Tare m-as mira, desi nu cred ca e modelata de el.
Sa nu uitam ca MCV-ul e in San Andreas si mi se pare ca a reusit cineva sa il faca pentru Racer.
Poate e acelasi.
Nu tre sa ai vreun GTA, tre sa iei de pe net masini si sa incerci sa le convertesti.Levy_VITEZOMANUL a scris:stiu ca nu e asa de usor sa modelezi si sa convertesti,mas chinui dar nu mai am niciun fel de gta in calculator ca puteam sa le scot din joc si sa ma chinui pana iese ceva ca daca ma ambitionez atuncea cred ca il fac,nu stiu de pe site sa iau MCV-ul.
Da, doar ca nu se intereseaza unde si cu cine ai pus-o, ne intereseaza o imagine si linkul de download.Levy_VITEZOMANUL a scris:Cum as putea sa postez o masina pe forum?Creez un subiect la masini despre numele masini si scriu site-ul unde am pus-o?
Tudor (2927) | ||||
Adita (2465) | ||||
AndyM (2414) | ||||
PaulCAM (2366) | ||||
Radu (2012) | ||||
sorinsidesmoke (1676) | ||||
MariusSCM (1349) | ||||
voinea_mario (1277) | ||||
badboy25 (1252) | ||||
pikaciu (1109) |