RacerM

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
RacerM

Forum de discuţii şi resurse pentru Racer.

2 participanți

Problema adaugare modele 3d in plansa

Palanceanu
    New member
    New member

Numarul mesajelor : 6
    Varsta : 33
    Masina Preferata in joc : Chevrolet Van
    Warn :
    Problema adaugare modele 3d in plansa Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Problema adaugare modele 3d in plansa Right_bar_bleue

Reputatie : 0
    Puncte : 0
    Data de inscriere : 30/09/2008

Problema adaugare modele 3d in plansa Empty Problema adaugare modele 3d in plansa

Mesaj Scris de Palanceanu Mar Sept 30, 2008 9:27 pm

M-am luat dupa tutorialul de pe racer.nl.Am exportat din 3ds max un model sub forma de .ase,in folderul racer\output .Din output am copiat ase-ul in directorul "ase" din folderul traseului(in cazul meu Carslwood-nt).Am apasat in Tracked, "Convert ase batch".I-am dat apoi (tot in tracked) "import dof models" si am introdus in casuta "*" ca sa-mi lodeze toate dofurile.Si cand mi le-a lodat pe toate nu-mi vad modelul in harta.Nu inteleg de ce.O data mi l-a lodat(mai demult) si l-am vazut in harta.Dar de fapt modelul nu interactiona cu masina.Era ca o "fantoma".Masina intra in interiorul lui fara nici=o coliziune.Asta a fost mai demult.Acum v-am spus:nu-mi vad modelul "dof" care mi-l lodeaza si se afla si in folderul carswood_nt.As vrea si eu sa aflu mai multe despre cum se face o harta.Dar nu cu lofting.Doar sa aflu cum se introduce un "box" texturat in joc dar care sa fie solid.As vrea sa discut despre asta.Multumesc f mult.(id: raoul_ian2008)
    voinea_mario
    voinea_mario
    Verry old member
    Verry old member

Numarul mesajelor : 1277
    Varsta : 29
    Masina Preferata in joc : Logan
    Warn :
    Problema adaugare modele 3d in plansa Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Problema adaugare modele 3d in plansa Right_bar_bleue

Reputatie : 4
    Puncte : 604
    Data de inscriere : 25/01/2008

Problema adaugare modele 3d in plansa Empty Re: Problema adaugare modele 3d in plansa

Mesaj Scris de voinea_mario Mar Sept 30, 2008 10:42 pm

Vrei sa faci o cursa nu pre stim sa te ajutam noi folosim zmodeler doar pentru a converti Sad
    Palanceanu
    New member
    New member

Numarul mesajelor : 6
    Varsta : 33
    Masina Preferata in joc : Chevrolet Van
    Warn :

Reputatie : 0
    Puncte : 0
    Data de inscriere : 30/09/2008

Problema adaugare modele 3d in plansa Empty Re: Problema adaugare modele 3d in plansa

Mesaj Scris de Palanceanu Sam Feb 07, 2009 9:31 pm

Eu inca sper ca cineva sa stie.Poate afla cineva...nu stiu.Poate cineva nou logat care stie imi va raspunde.Cred ca as da si bani doar ca sa stiu sa creez plansi in jocul asta ciudat(din punct de vedere al crearii planselor).

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 1:17 pm