+3
edyiseu
Cosminel
nova gtt
7 participanți
Oltcit club
bones666- New member
- Numarul mesajelor : 45
Varsta : 34
Masina Preferata in joc : Dodge Challenger
Warn :
Reputatie : 7
Puncte : 36
Data de inscriere : 14/07/2008
- Mesaj n°1
Oltcit club
M-am apucat sa convertesc un Oltcit club deoarece chiar nu este o asemenea masina pentru Racer.
bones666- New member
Warn :
- Mesaj n°2
poze
https://i.servimg.com/u/f51/12/91/38/29/olt10.jpg https://i.servimg.com/u/f51/12/91/38/29/olt10.jpg
bones666- New member
Warn :
- Mesaj n°3
.
lucrez la texturi acum. cine vrea sa ma ajute si sa se ocupe de car.ini sa ma contacteze
edyiseu- Member two
- Numarul mesajelor : 391
Varsta : 31
Masina Preferata in joc : Dacia & Opel
Warn :
Reputatie : 0
Puncte : 0
Data de inscriere : 03/02/2008
- Mesaj n°4
Re: Oltcit club
te ajut eu daca vrei ;)
bones666- New member
Warn :
- Mesaj n°5
...
ok...eu nu mai am ce sa'i mai fac mai mult de atat . te rog sa te ocupi tu de restu. Fisierele : http://www.savefile.com/files/1759413
voinea_mario- Verry old member
- Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 29
Masina Preferata in joc : Logan
Warn :
Reputatie : 4
Puncte : 604
Data de inscriere : 25/01/2008
- Mesaj n°6
pei cam ce ai facut eu ce am vazut in poza vad o masina care dabia are si ea format:|bones666 a scris:ok...eu nu mai am ce sa'i mai fac mai mult de atat . te rog sa te ocupi tu de restu. Fisierele : http://www.savefile.com/files/1759413
edyiseu- Member two
Warn :
- Mesaj n°7
sa vad ce pot sa fac.
rabbitdani- New member
Masina Preferata in joc : sunt cateva
Warn :
Data de inscriere : 22/08/2008
- Mesaj n°8
eu inca tre sa invat pt corigenta dar o sa mai strecor niste timp pt un ini in special ca am avut un oltcit and i want it :O
rabbitdani- New member
Warn :
- Mesaj n°9
nu merge treaba asa usor
cineva care se pricepe.... am 2 taskuri pt el sa faca modelul mai mic (e lafel de lung si ceva mai lat decat dacia 1300, totusi) si sa desparta modelul volanului de body
^^astea 2 ca sa pot sa ma apuc de ini cum trebuie ca il fac degeaba la scara asta ca nu iese nimic, va rog mult faceti astea, intre timp eu imi bag un photoshop ca abia mi-am reinstalat windowsul ca sa pot sa ma joc putin cu texturile si sa fac niste ceasuri atat in interior cat si in exterior but please! macar faceti modelul la scara mai mic dupaia faceti cu el ce vreti dupa ca termin eu ini-u ca are multe lipsa, geamuri grila ornamente de crom la hayon bordul macar forma lui corecta fac eu rost de o textura da nu stiu sa o mapez, eventual si roti, si de desprins volanul actual de body si detaliat putin
cmon ppl letss do dis
cineva care se pricepe.... am 2 taskuri pt el sa faca modelul mai mic (e lafel de lung si ceva mai lat decat dacia 1300, totusi) si sa desparta modelul volanului de body
^^astea 2 ca sa pot sa ma apuc de ini cum trebuie ca il fac degeaba la scara asta ca nu iese nimic, va rog mult faceti astea, intre timp eu imi bag un photoshop ca abia mi-am reinstalat windowsul ca sa pot sa ma joc putin cu texturile si sa fac niste ceasuri atat in interior cat si in exterior but please! macar faceti modelul la scara mai mic dupaia faceti cu el ce vreti dupa ca termin eu ini-u ca are multe lipsa, geamuri grila ornamente de crom la hayon bordul macar forma lui corecta fac eu rost de o textura da nu stiu sa o mapez, eventual si roti, si de desprins volanul actual de body si detaliat putin
cmon ppl letss do dis
edyiseu- Member two
Warn :
- Mesaj n°10
mie nu mi se deschide masina in racer..iese din joc :-?
rabbitdani- New member
Warn :
- Mesaj n°11
ma apuc sa fac un ini nou , pana la urma am reusit sa fac modelu mai mic cu modeler de la racer a fost chiar simplu l-am adus la marimea corecta
ddin pacate .ini-ul de trabant (apropo sunt jignit ca voi credeti ca oltcitu se compara cu trabantu :D ) are problemele lui l-am dat peste cap dar inca am prea multe bugur (de genul sare masina in gropi) si suspensiile sunt imposibil de reglat ba sunt prea tari ba sare masina peste tot asa ca in seara asta fac un transplant de ini de la o masina care stiu eu ca merge cum tre (am mai folosit iniu respectiv.... oops) si o sa il ajustez pe ala la specificatii.
am facut ceasurile sau cel putin am incercat daca poate cineva sa desparte volanu de masina ar fi perfect
fac diseara ini-ul postez masina dar nu mai lucrez la ea pana nu termina cineva modelu pt ca incomplet nu e un cuvant bun pt el mai degraba neinceput
pun niste poze la gallery acum uitativa o sa postez masina abia dupa ce termin iniu
ms anticipat pt cine face faza cu volanu aaaa si da o sa fac si niste sunete inregistrate din realitate dar sunt vechi inregistrarile ill give it my best
uitativa la gallery
ddin pacate .ini-ul de trabant (apropo sunt jignit ca voi credeti ca oltcitu se compara cu trabantu :D ) are problemele lui l-am dat peste cap dar inca am prea multe bugur (de genul sare masina in gropi) si suspensiile sunt imposibil de reglat ba sunt prea tari ba sare masina peste tot asa ca in seara asta fac un transplant de ini de la o masina care stiu eu ca merge cum tre (am mai folosit iniu respectiv.... oops) si o sa il ajustez pe ala la specificatii.
am facut ceasurile sau cel putin am incercat daca poate cineva sa desparte volanu de masina ar fi perfect
fac diseara ini-ul postez masina dar nu mai lucrez la ea pana nu termina cineva modelu pt ca incomplet nu e un cuvant bun pt el mai degraba neinceput
pun niste poze la gallery acum uitativa o sa postez masina abia dupa ce termin iniu
ms anticipat pt cine face faza cu volanu aaaa si da o sa fac si niste sunete inregistrate din realitate dar sunt vechi inregistrarile ill give it my best
uitativa la gallery
rabbitdani- New member
Warn :
- Mesaj n°12
edyiseu a scris:mie nu mi se deschide masina in racer..iese din joc :-?
uitete prin qlog.txt dupa ce ai incercat sa incarci masina si nu a mers vezi ce zice pe acolo daca nu rezolvi da /paste aici la ultimele randuri din qlog poate intelegem noi
rabbitdani- New member
Warn :
- Mesaj n°13
nu stie nimeni cu ce program pot sa despart si eu volanu de model? please.... nu pot sa continui
nova gtt- old member
- Numarul mesajelor : 168
Masina Preferata in joc : DaCiA NoVa GTT
Warn :
Reputatie : 2
Puncte : 91
Data de inscriere : 07/08/2008
- Mesaj n°14
cu Zmodeler asta se intampla din cauza ca nu sa scos volanul la convertire
rabbitdani- New member
Warn :
- Mesaj n°15
nova gtt a scris:cu Zmodeler asta se intampla din cauza ca nu sa scos volanul la convertire
l-am rasucit peste tot dar nici macar n-am reusit sa modific un punct? poti lua tu modelul si sa-l desparti?
daca te pricepi, ai putea sal retusezi putin? sa pui o grila intre faruri si sa te chinui putin la bord? ms!
Cosminel- Member two
- Numarul mesajelor : 390
Varsta : 32
Masina Preferata in joc : Audi A6
Warn :
Puncte : 7
Data de inscriere : 13/01/2008
- Mesaj n°16
poate stie andym
rabbitdani- New member
Warn :
- Mesaj n°17
OK am o versiune care se poate conduce bine am facut iniul din nou de pe alta masina am facut ceasuri, sunetele sunt chiar de la masina de la care am luat ini-ul se potriveau si naveam timp pt altele deci sunt 3 variante:
Oltcit club fabricat incepand cu 1984 in romania motor 1129 cc 57 cai vit max 149 km/h 4 trepte- cea mai populara varianta
download oltcit club
Oltcit Club 12TRS fabricat incepand cu 1993, dupa reunirea cu citroen motor 1299 cc 62 cai vit max 157 - cea mai preferata varianta, diferenta pare mica fata de club classic dar cuplul si puterea se simt de la turatii mai joase facand masina foarte sprintena, de asemenea este singura varianta echipata cu cutie in 5 trepte
Download oltcit 12 trs
Oltcit Special fabricat incepand cu 1982, "prima" varianta de oltcit si cea mai rara avand un motor imprumutat de la citroen visa de 650 cmc 2 pistoane , 34 cai, si o cutie cu 4 trepte scurte, ajunge la o viteza maxima de 121km/h, aceasta varianta nu era echipata cu turomentru
Download oltcit special
Acestea sunt cele 3 modele principale de oltcit, insa pe strazile patriei veti gasi foarte multe oltcituri "11" sunt cele facute exclusiv in romania cu piese de dacia adaptate, modelele fiind cateva RM (difera prin frana de mana pe spate - celelalte oltcituri o au pe fata) RL (o varianta care in ultima parte a anului 93 a fost produsa si cu piese frantuzesti) R simplu si s-ar putea sa mai fie cateva, RT de exemplu
mai exista o varianta CS daca nu ma insel, un pickup lightweight bazat pe 12 TRS
voi continua ajustarea iniurilor dar numai dupa ce voi avea un interior primitiv, cu volan detasat, in care sa pot sa pun ceasuri, dar cam aici se termina contributia mea, nu ma pricep la lumini stopuri si modelare in general downlaod and enjoy
P.S. din motive necunoscute e foarte ciudata masina m-am luptat cu ea cat am putut dar se pare ca daca merge foarte incet cu spatele nu pleaca in fata si invers e un bug foarte intalnit in racer si nam putut sal repar, pentru a evita posturi gen "mie numi pleaca de pe loc" franati repede inainte de a pleca de la start ca uneori o ia la vale in spate si nu pleaca in fata.
Oltcit club fabricat incepand cu 1984 in romania motor 1129 cc 57 cai vit max 149 km/h 4 trepte- cea mai populara varianta
download oltcit club
Oltcit Club 12TRS fabricat incepand cu 1993, dupa reunirea cu citroen motor 1299 cc 62 cai vit max 157 - cea mai preferata varianta, diferenta pare mica fata de club classic dar cuplul si puterea se simt de la turatii mai joase facand masina foarte sprintena, de asemenea este singura varianta echipata cu cutie in 5 trepte
Download oltcit 12 trs
Oltcit Special fabricat incepand cu 1982, "prima" varianta de oltcit si cea mai rara avand un motor imprumutat de la citroen visa de 650 cmc 2 pistoane , 34 cai, si o cutie cu 4 trepte scurte, ajunge la o viteza maxima de 121km/h, aceasta varianta nu era echipata cu turomentru
Download oltcit special
Acestea sunt cele 3 modele principale de oltcit, insa pe strazile patriei veti gasi foarte multe oltcituri "11" sunt cele facute exclusiv in romania cu piese de dacia adaptate, modelele fiind cateva RM (difera prin frana de mana pe spate - celelalte oltcituri o au pe fata) RL (o varianta care in ultima parte a anului 93 a fost produsa si cu piese frantuzesti) R simplu si s-ar putea sa mai fie cateva, RT de exemplu
mai exista o varianta CS daca nu ma insel, un pickup lightweight bazat pe 12 TRS
voi continua ajustarea iniurilor dar numai dupa ce voi avea un interior primitiv, cu volan detasat, in care sa pot sa pun ceasuri, dar cam aici se termina contributia mea, nu ma pricep la lumini stopuri si modelare in general downlaod and enjoy
P.S. din motive necunoscute e foarte ciudata masina m-am luptat cu ea cat am putut dar se pare ca daca merge foarte incet cu spatele nu pleaca in fata si invers e un bug foarte intalnit in racer si nam putut sal repar, pentru a evita posturi gen "mie numi pleaca de pe loc" franati repede inainte de a pleca de la start ca uneori o ia la vale in spate si nu pleaca in fata.
edyiseu- Member two
Warn :
- Mesaj n°18
posteaz`o si pe www.racesimcentral.com ;)
voinea_mario- Verry old member
- Numarul mesajelor : 1277
Masina Preferata in joc : Logan
Warn :
Reputatie : 4
Puncte : 604
Data de inscriere : 25/01/2008
- Mesaj n°19
Masina a prins "forma"?
rabbitdani- New member
Warn :
- Mesaj n°20
nu pot, pt ca rotile sunt de pe supernova lui jigga asemenea rotilor de la dacia 1310 facetii voi roti nu ma pricepedyiseu a scris:posteaz`o si pe www.racesimcentral.com ;)
Edit: Bones666 vad ca ai pus-o pe rsc deja mie numi merge sa postez acolo nush ce are asa ca... zile si tu ca in data.ar nu e nimic important pentru masina inafara de roti, sunt de la sam jigga si spunele ca nu ai permisiune de la el sai folosesti rotile, de asemena spunele sa lucreze mai intai la caroserie calumea ca are niste linii urate, multumestele in avans baietii vad ca vor masina
bones666- New member
Warn :
- Mesaj n°21
Oltcit Club
baietii de pe racesimcentral nu cred ca vor sa lucreze la masina deoarece nu avem permisiunea de la autor .
Cristi92- New member
- Numarul mesajelor : 47
Masina Preferata in joc : Corvette/Mustang/Oltcit
Warn :
Data de inscriere : 23/06/2008
- Mesaj n°22
oltcit club
ce se mai aude cu oltcit-ul? o masina ca aceasta nu' ar trebui sa lipseasca din racer
rabbitdani- New member
Warn :
- Mesaj n°23
Cristi92 a scris:ce se mai aude cu oltcit-ul? o masina ca aceasta nu' ar trebui sa lipseasca din racer
foarte adevarat! din pacate eu am facut cam tot ce stiu sa fac pentru el, am luat roti de dacia cu capace si am schimbat complet ini-ul,ceasurile , dar.... mai am nevoie de un interior modelat mai bine si sa fie terminat exteriorul, eventual sa fie detasat volanul din body.dof ca sa il fac functional, aparent nimeni de pe acest forum nu stie sa faca asa ceva iar pe rsc nu avem voie sa post-uim masina ca sa lucreze cineva la ea deoarece nu avem permisiune de convertire asa ca we are stuck, eu intre timp ma apuc DIN NOU de alt ini de la 0 deoarece pana si asta adaptat de la un fiat are probleme
pls contribuiti daca va pricepeti nu e mare lucru de facut la model trebuie grila din fata, unele margini pragurile si la interior, bordul modelat ceva mai bine si la dimensiunea buna si texturat minimal, cred ca cel mai important lucru este sa aflam cine a facut modelul, luam legatura si permisiunea, dupa aceea poate se gaseste un binevoitor pe rsc sa o faca
Cristi92- New member
- Numarul mesajelor : 47
Masina Preferata in joc : Corvette/Mustang/Oltcit
Warn :
Data de inscriere : 23/06/2008
- Mesaj n°24
Te referi la autorul care a facut modelul original pentru GTA vice-city ?
rabbitdani- New member
Warn :
- Mesaj n°25
da, daca am avea permisiunea lui pentru convertirea masinii pentru racer, o putem pune pe forum la racesimcentral.