EDIT : Android-ul nu se blochează (ultimile versiuni ) mie nu mi S-a întâmplat sa se blocheze.
+77
Tudor
pikaciu
staffis
Vladthebass
Daciuta
pop
Denis_Denis
denys123
Alex Avram
MariusSCM
Radu
Babylon7990
mariansmg
Sebastian
MARIOMARIAMARIO
Marcel
O'connor
Vald
Raoulemilian_3D
Hp
Andrei28
GodLike
Dutzu
voinea_mario
allyss2011
dede99
wave115
z1ro
DjRobyy
Lolkip
SoferProfesionist
asasinuxp
deejayflorys
ReDZoONe14
feeling
madul
johnthelemon
beto0000
Dacia_1310
AndyM
cosmyn0158
Kendor69
motzy13
cosmin94
raptor1992
andr3yutzu
gangstarap
GTI
dinugeorge
claudian16
Mihai1555
aqo
OvYdiu
RACE
badboy25
trackmania
Leon09
DaciaDriver
raul_apr
Levy_VITEZOMANUL
raresrrs
R3n3gad3
alin
maru
dariusracerm
dany
PRO
numarul
Dany-Blood
quicky14
Cosminel
smack
edyiseu
mihaitza
ionutzzz
ikks
ralphmandl
81 participanți
Ce telefon aveti ?
Sondaj
Alegeti marca.
- [ 50 ]
- [35%]
- [ 26 ]
- [18%]
- [ 9 ]
- [6%]
- [ 6 ]
- [4%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 2 ]
- [1%]
- [ 32 ]
- [23%]
- [ 12 ]
- [9%]
- [ 1 ]
- [1%]
- [ 3 ]
- [2%]
Total voturi: 141
pop- Member two
- Numarul mesajelor : 245
Varsta : 22
Masina Preferata in joc : Volkswagen
Warn :
Reputatie : -1
Puncte : 253
Data de inscriere : 22/09/2011
- Mesaj n°451
Re: Ce telefon aveti ?
Nu se merita i5 ! Piese scumpe greu de îngrijit. Părere personală !
EDIT : Android-ul nu se blochează (ultimile versiuni ) mie nu mi S-a întâmplat sa se blocheze.
Tudor- Administrator
- Numarul mesajelor : 2927
Warn :
Reputatie : 114
Puncte : 7305
Data de inscriere : 28/08/2010
- Mesaj n°452
iOS este mult mai bine facut decat Android. Poate fi customizat daca ii faci jailbreak si nu nu pierzi nici un fel de garantie, decat daca prin minuni dumnezeesti de prostie te duci cu el in service cand ai jailbreak pe le.
sorinsidesmoke- Verry old member
- Numarul mesajelor : 1676
Varsta : 30
Masina Preferata in joc : toate
Warn :
Reputatie : 56
Puncte : 1829
Data de inscriere : 08/11/2010
- Mesaj n°453
Sincer eu n-am întâmpinat pana acum blocaje sau crash-uri pe android de la 4.0.4 în sus.E lesne de înteles de ce se mai blocheaza uneori,dar nu mereu asa cum spun toti.Cel putin eu am fost norocos si nu am avut probleme de genul asta.Oricum si iOS e exceptional nu neg si nu infirm asta.Ambele sunt sisteme extraordinare ce se "muleaza" pe nevoile utilizatorilor.Daca tu înclini spre iphone5....eu zic sa iti iei.
dMDaniel- Cool member
- Numarul mesajelor : 962
Warn :
Reputatie : 15
Puncte : 1005
Data de inscriere : 26/07/2010
- Mesaj n°454
iPhone 5 all the way .....il poti customiza mai tare ca pe un android cu un simplu jailbreak m dar ce-i drept e drept , de la jailbreak o sa dea un crash din 20 aplicatii deschise , in general Safari , dar nimic grav , doar deschizi , se inchide singur si deschizi innapoi , nimic grav ... daca nu vrei genu' asta de crash-uri , nu faci jb
PaulCAM- Helper
- Numarul mesajelor : 2366
Varsta : 25
Masina Preferata in joc : BMX By Johnthelemon for vEGas Birthday
Warn :
Reputatie : 62
Puncte : 2672
Data de inscriere : 07/07/2010
- Mesaj n°455
Eu recomand iphone dar fara jailbreak.Am avut pe 3 si era cea mai mare prostie jailbreak-ul ala.
Am testat S4,mi se pare fain pentru functiile de scroll cu ochii etc.S3 am testat dar daca l-as avea m-am plictisi repede de el.Dupa cum am zis la iiphone nu merita jailbreak.
Am testat S4,mi se pare fain pentru functiile de scroll cu ochii etc.S3 am testat dar daca l-as avea m-am plictisi repede de el.Dupa cum am zis la iiphone nu merita jailbreak.
denys123- old member
- Numarul mesajelor : 186
Varsta : 26
Masina Preferata in joc : chevrolet_omega_cd_41
Warn :
Reputatie : 6
Puncte : 207
Data de inscriere : 19/06/2012
- Mesaj n°456
Da , da sa inteleg fara jb = fara aplicatii , sorin , eu am intampinat o eroare la android , cand l-am cumparat avea 4.1.2 si avea RadioFM , l-am facut la 4.3 si nu mai are si totusi si radio`ul ala e bun , pentru ca pe google play sunt doar radio`uri cu net , nu iti i-a multi Mb da se simte , Da pana la urma imi i-au un i3 , si daca ma acomodez cu iOS , imi i-au i5 , Sincer la android deja m-am plictisit , pentru ca pe aproape terminalele cu android aceleasi aplicatii , tot acelasi stil ( fara customize ) ..
Sebastian- Administrator
- Numarul mesajelor : 676
Varsta : 104
Masina Preferata in joc : Audi A4 b8
Warn :
Reputatie : 22
Puncte : 761
Data de inscriere : 08/03/2009
- Mesaj n°457
Allview X1 Xtreme, e cea mai buna alegere.
denys123- old member
Warn :
- Mesaj n°458
Am auzit ca sunt foarte bune , si x1 soul cum are radu .. da dar eu am vrut sa fac schimbare de la android la iOS
dMDaniel- Cool member
Warn :
- Mesaj n°459
Acum vad ce-a scris @pop : ce piese ? Apple nu produce piese de schimb , si nu vad ce piese ar trebui sa schimbi , nu e o masina ... Si de ce ar fi greu de intretinut , te rog da un exemplu concret si nu mai induce lumea in eroare ...
Warn :
- Mesaj n°460
Ce imi pare amuzant e ca toti cei ce au iphone critica samsung....dar piesele de iphone de cine sunt facute?)
Iar eu iOS mai customizat ca Android nu am vazut pana acum.
Iar eu iOS mai customizat ca Android nu am vazut pana acum.
mariansmg- Cool member
- Numarul mesajelor : 682
Varsta : 27
Masina Preferata in joc : -
Warn :
Reputatie : 11
Puncte : 733
Data de inscriere : 22/04/2011
- Mesaj n°461
Majoritatea celor care au smartphone-uri sunt fanboys iOS sau Android. Mie imi plac ambele.
pop- Member two
Warn :
- Mesaj n°462
@NeRo : piese ? exemplu i3 , i4 a lui PaulCam care au fost sparte amandoua , alea piese . NU neg ca iOS se misca rau am la mine in familie ipad 3 , i5 , i5s sunt singurul cu android , si sunt foarte multumit ! ca pe Galaxy y se mai bloca ca avea android 2.3.6 da sunt de acord , dar la s3 mini si la htc nu au mai fost probleme Acum depinde si cum nimieresti telefonul ca poti sa prinzi unu' care il scapi de la 5 cm si se stinge.. sau altul care se misca foarte greu.. +Android-ul se poate customiza foarte usor fara sa pierzi garantia
@denys123 : Incearca un launcher daca nu te-ai plictisit de cel de la samsung si app la htc nici cand am facut update la 4.3 nici la 4.4.2 nu i-am pierdut radio-ul , am observat si eu ca samsung-l din update de 4.4..nu stiu de ce..
@denys123 : Incearca un launcher daca nu te-ai plictisit de cel de la samsung si app la htc nici cand am facut update la 4.3 nici la 4.4.2 nu i-am pierdut radio-ul , am observat si eu ca samsung-l din update de 4.4..nu stiu de ce..
Warn :
- Mesaj n°463
Nu sunt fanboy nici eu...ca nu ma plateste Google sa le ridic Androidu' in slavi,dar sa spui ca iOS e mai customizabil.......)))))) La iOS customizare inseamna un pack de icoane noi...la Android....inseamna aproape totul! Pot sa dovedesc! :D
denys123- old member
Warn :
- Mesaj n°464
@pop O sa ii dau root , si atunci nu mai am nevoie de nici`un launcher , pentru ca nou-l cm 11 ( kitkat ) e destul de ok , doar sa vina un var acasa , si cred ca atunci v-a fii ok , si nu cred ca o sa-l mai schimb mi-am gasit o husa metalica ( bumper ) ..
@Sorin , eu nu am zis nimic de customize la iOS , habar nu am , nu am avut nici`odata .. si de asta era curiozitatea mea sa imi iau i5 ..
@Sorin , eu nu am zis nimic de customize la iOS , habar nu am , nu am avut nici`odata .. si de asta era curiozitatea mea sa imi iau i5 ..
dMDaniel- Cool member
Warn :
- Mesaj n°465
@pop : alea nu sunt piese de "schimb" din cauza telefonului , ci din cauza utilizatorului , nu e vina telefonului ca propietarul il sparge ...
@sorinsidesmoke : Nu chiar un pack de icoane noi , da' ceva sa placa la toata lumea ( gluma )
Peace out !
@sorinsidesmoke : Nu chiar un pack de icoane noi , da' ceva sa placa la toata lumea ( gluma )
Peace out !
Warn :
- Mesaj n°466
Întradevar arata bine,nu zic nu si e si stabil.
Dar uite unde se poate merge cu customizarea si pe android: http://m.youtube.com/user/mycolorscreen
Eu doar am prezentat o alternativa....sincer prefer ambele sisteme de operare in egala masura.Ce are unu n-are altu' si viceversa!
Dar uite unde se poate merge cu customizarea si pe android: http://m.youtube.com/user/mycolorscreen
Eu doar am prezentat o alternativa....sincer prefer ambele sisteme de operare in egala masura.Ce are unu n-are altu' si viceversa!
Tudor- Administrator
Warn :
- Mesaj n°467
Bine, peste toate astea, acum e si aia de exemplu... cand te duci la KFC si stai la coada ( fiind multa lume )sa iti aduca mancarea, depinde ce vrei sa scoti din buzunar...
Intelegeti voi.
Intelegeti voi.
pop- Member two
Warn :
- Mesaj n°468
@NeRo : da , arata foarte bine chiar imi place..
@Tudor : vorba ta..
@denys123 : daca vroiai husa de metal, ne puteai intreba..
@Tudor : vorba ta..
@denys123 : daca vroiai husa de metal, ne puteai intreba..
denys123- old member
Warn :
- Mesaj n°469
@pop : Nu e vorba de husa :-j , Ci de o alegere , husele le gasesc oriunde , Dar mi-am dat seama ce alegere sa fac si cred ca in putin timp o sa trec la i5 , nu stiu cand il tin in mana e telefonu`l ala rece , ca intodeauna simti ca ai un iphone in mana .. Si daca tot am ajuns putin la huse , stiti care-va o husa bine de protejare :
Eu m-am gandit la : http://www.mobiledirect.ro/husa-samsung---galaxy-s3-i9300---high-impact-blue_iv2q2y2x2.html
Si : http://www.mobiledirect.ro/carcasa-ultraslim-samsung-galaxy-s3---cubz-brushed-aluminium-grey_iv2s2v2q2.html ori black : http://www.mobiledirect.ro/carcasa-ultraslim-samsung-galaxy-s3---cubz-brushed-aluminium-black_iv2s2u2z2.html
Eu m-am gandit la : http://www.mobiledirect.ro/husa-samsung---galaxy-s3-i9300---high-impact-blue_iv2q2y2x2.html
Si : http://www.mobiledirect.ro/carcasa-ultraslim-samsung-galaxy-s3---cubz-brushed-aluminium-grey_iv2s2v2q2.html ori black : http://www.mobiledirect.ro/carcasa-ultraslim-samsung-galaxy-s3---cubz-brushed-aluminium-black_iv2s2u2z2.html
Tudor- Administrator
Warn :
- Mesaj n°470
E faina prima, dar roaga`te sa nu te enerveze cineva si sa ii dai cu ea in cap ca ii sapi groapa..
denys123- old member
Warn :
- Mesaj n°471
Macar nu dau cu telefonu` ) Aia metalica pe spate nu e prea buna deoarece lasa colturile '' goale '' fara protectie .. si cel mai des acolo se ciobesc/sparg ele .. ( marginile alea din plastic )
denys123- old member
Warn :
- Mesaj n°472
Se merita sa fac jailbreak la un IPhone 3 ?
Tudor- Administrator
Warn :
- Mesaj n°473
Depinde ce asteptari ai de la el.
BTW ca tot suntem la sectiunea telefoane, am achizitionat si eu de curand un 5S. Mnoh...
BTW ca tot suntem la sectiunea telefoane, am achizitionat si eu de curand un 5S. Mnoh...
dMDaniel- Cool member
Warn :
- Mesaj n°474
Stiu ba , ce te lauzi ? Sa vada lumea c-ai bani ??
In legatura cu JB pe 3 , 3G sau 3GS ? Ce iOS ??
Daca e 6.1.3 n-are rost ca si asa e destul de mult 6.1.3 , cu jb il ingreunezi ...
In legatura cu JB pe 3 , 3G sau 3GS ? Ce iOS ??
Daca e 6.1.3 n-are rost ca si asa e destul de mult 6.1.3 , cu jb il ingreunezi ...
Tudor- Administrator
Warn :
- Mesaj n°475
Mama Nero te disturg .
Iar o zic...mie nu mi`au spart tiganii masina si nu merg pe strada cu bicla si pun frana sa se uite toata Franta la mine ca am dat bani pe cauciucuri, ce vrei, sa zica lumea ca ai bani?
Iar o zic...mie nu mi`au spart tiganii masina si nu merg pe strada cu bicla si pun frana sa se uite toata Franta la mine ca am dat bani pe cauciucuri, ce vrei, sa zica lumea ca ai bani?