Am vazut ca au aparut pe youtube deja niste fimulete.As fi vrut si eu sa fac captura in timpul jocului.Am utiliazat Fraps.Cica e bun.De inregistrat mi-a inregistrat filmu,dar cad l-am rulat era un haos,cadre blocate,apreau imagini mici jos,sunetu facea si el urat.Am incercat sa umblu la setari....nimic
4 participanți
Captura video
Schumy- New member
- Numarul mesajelor : 31
Varsta : 35
Masina Preferata in joc : Dacia 1300
Warn :
Reputatie : 0
Puncte : 0
Data de inscriere : 21/05/2008
- Mesaj n°1
Captura video
AndyM- Administrator
- Numarul mesajelor : 2414
Varsta : 32
Masina Preferata in joc : Opel Astra OPC
Warn :
Reputatie : 37
Puncte : 792
Data de inscriere : 04/01/2008
- Mesaj n°2
Re: Captura video
eu folosesc camstudio.
Insa nu inregistreaza cu sunet .
Apoi iti trebuiie si un program de convertit (total converter folosesc eu) care sa il transformi din AVI in altceva, eventual tot AVI pentru a ii scade marimea.
Insa nu inregistreaza cu sunet .
Apoi iti trebuiie si un program de convertit (total converter folosesc eu) care sa il transformi din AVI in altceva, eventual tot AVI pentru a ii scade marimea.
Schumy- New member
Warn :
- Mesaj n°3
Si sa fie si sunet?
AndyM- Administrator
- Numarul mesajelor : 2414
Varsta : 32
Masina Preferata in joc : Opel Astra OPC
Warn :
Reputatie : 37
Puncte : 792
Data de inscriere : 04/01/2008
- Mesaj n°4
pentru sunet este PUTIN mai greu.
Eu inregistrez video, si inregistrez in acelasi timp si audio folosind Microsoft Movie Maker. Nu inregistrez folosind microfonul, ci pe "Stereo Mix"
Dupa ce am inregistrat ce imi trebuie, opresc CamStudio, opresc inregistrarea audio la MMM si import in MMM si filmul, sunetul.
Apoi sunetul il pun mai la dreapta, mai la stanga, mai tai din fata.. etc. pana il sincronizez (ca nu ai cum sa dai drumul sa inregistreze si audio si vindeo in acelasi timp).
Eu inregistrez video, si inregistrez in acelasi timp si audio folosind Microsoft Movie Maker. Nu inregistrez folosind microfonul, ci pe "Stereo Mix"
Dupa ce am inregistrat ce imi trebuie, opresc CamStudio, opresc inregistrarea audio la MMM si import in MMM si filmul, sunetul.
Apoi sunetul il pun mai la dreapta, mai la stanga, mai tai din fata.. etc. pana il sincronizez (ca nu ai cum sa dai drumul sa inregistreze si audio si vindeo in acelasi timp).
ikks- old member
- Numarul mesajelor : 185
Varsta : 33
Masina Preferata in joc : Vectra v6, Audi A3
Warn :
Reputatie : 2
Puncte : 29
Data de inscriere : 20/01/2008
- Mesaj n°5
mie fraps imi merge fara probleme
voinea_mario- Verry old member
- Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 29
Masina Preferata in joc : Logan
Warn :
Reputatie : 4
Puncte : 604
Data de inscriere : 25/01/2008
- Mesaj n°6
Nici mie nu-mi merge fraps dar Windows Movie Maker il poti folosi pentru a face filmuletele avi mai mici tot in format avi sau mpg
Schumy- New member
Warn :
- Mesaj n°7
Ce setari ai la el?ikks a scris:mie fraps imi merge fara probleme