RacerM

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
RacerM

Forum de discuţii şi resurse pentru Racer.

+3
mihaimm
Cosminel
mihaimmm
7 participanți

Site-uri de pe care puteti comanda componente PC

mihaimmm
    mihaimmm
    Member
    Member

Numarul mesajelor : 76
    Varsta : 35
    Masina Preferata in joc : Opel Vectra GTS
    Warn :
    Site-uri de pe care puteti comanda componente PC Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Site-uri de pe care puteti comanda componente PC Right_bar_bleue

Reputatie : -1
    Puncte : -1
    Data de inscriere : 27/04/2008

Site-uri de pe care puteti comanda componente PC Empty Site-uri de pe care puteti comanda componente PC

Mesaj Scris de mihaimmm Mar Mai 13, 2008 9:06 pm

Am infiinat acest topic pentru a discuta site-urilie de pe care va comandati diferite componente hardware pt. PC dumneavoastra.
    Sa stim si noi de pe ce site-uri ati comandat si ce probleme au intervenit.

Ultima editare efectuata de catre mihaimmm in Mar Mai 13, 2008 9:10 pm, editata de 1 ori
    mihaimmm
    mihaimmm
    Member
    Member

Warn :
    Site-uri de pe care puteti comanda componente PC Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Site-uri de pe care puteti comanda componente PC Right_bar_bleue

Site-uri de pe care puteti comanda componente PC Empty Re: Site-uri de pe care puteti comanda componente PC

Mesaj Scris de mihaimmm Mar Mai 13, 2008 9:09 pm

Eu am comandat diferite componente hardware si periferice pt. calculator de pe site-ul www.emag.ro si sunt foarte multumit.
    Sunt o firma serioasa care va trimit marfa in aprox. 2 zile.
    Nu am intampinat probleme.
    Ba mai mult la diferite chestii primiti si dicount, cadouri si multe altele.
    Va recomand cu caldura www.emag.ro
    Tineti cont si ca transportul in afara Buc. este 17.5 lei, la care se mai adauga si o taxa de ramburs de 17.5 lei.
    mihaimmm
    mihaimmm
    Member
    Member

Warn :

Site-uri de pe care puteti comanda componente PC Empty Re: Site-uri de pe care puteti comanda componente PC

Mesaj Scris de mihaimmm Mar Mai 20, 2008 4:40 pm

hm..
    deci nici unul de aici nu sia comadat macar odata componente pc de pe net?
    smack
    smack
    old member
    old member

Numarul mesajelor : 147
    Varsta : 31
    Masina Preferata in joc : Opel Vectra B,BMW540i
    Warn :
    Site-uri de pe care puteti comanda componente PC Left_bar_bleue20 / 10020 / 100Site-uri de pe care puteti comanda componente PC Right_bar_bleue

Reputatie : 0
    Puncte : 0
    Data de inscriere : 22/04/2008

Mesaj Scris de smack Lun Mai 26, 2008 10:25 pm

eu cred ca tu ai legatura cu acel site si incerci sa-i faci reclama
    in concluzie lasa-ne in pace ca nu ne intereseaza de unde ti-ai cumparat tu componente
    app. sunt destule siteuri de acest fel si pot fi gasite usor pe google Site-uri de pe care puteti comanda componente PC 160230
    Cosminel
    Cosminel
    Member two
    Member two

Numarul mesajelor : 390
    Varsta : 32
    Masina Preferata in joc : Audi A6
    Warn :
    Site-uri de pe care puteti comanda componente PC Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Site-uri de pe care puteti comanda componente PC Right_bar_bleue

Puncte : 7
    Data de inscriere : 13/01/2008

Mesaj Scris de Cosminel Mar Mai 27, 2008 1:18 pm

smack a scris:eu cred ca tu ai legatura cu acel site si incerci sa-i faci reclama
    in concluzie lasa-ne in pace ca nu ne intereseaza de unde ti-ai cumparat tu componente
    app. sunt destule siteuri de acest fel si pot fi gasite usor pe google Site-uri de pe care puteti comanda componente PC 160230
    nu crezi bine
    si eu mi`am facut comanda de pe emag.
    totul a fost ok.chiar am vrut sa il recomand can am vazut topicul...dar a facut`o el inaintea mea
    care e problema ta ? Site-uri de pe care puteti comanda componente PC 98178
    ikks
    old member
    old member

Numarul mesajelor : 185
    Varsta : 33
    Masina Preferata in joc : Vectra v6, Audi A3
    Warn :

Reputatie : 2
    Puncte : 29
    Data de inscriere : 20/01/2008

Mesaj Scris de ikks Mar Mai 27, 2008 7:53 pm

nu e nici o reclama.. atat timp cat si ceilalti recomanda acelasi lucru.. nu mai e reclama.
    Cosminel
    Cosminel
    Member two
    Member two

Numarul mesajelor : 390
    Varsta : 32
    Masina Preferata in joc : Audi A6
    Warn :
    Site-uri de pe care puteti comanda componente PC Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Site-uri de pe care puteti comanda componente PC Right_bar_bleue

Puncte : 7
    Data de inscriere : 13/01/2008

Mesaj Scris de Cosminel Mar Mai 27, 2008 8:51 pm

Asa :-)
    mihaimm
    mihaimm
    New member
    New member

Numarul mesajelor : 20
    Warn :

Data de inscriere : 26/05/2008

Mesaj Scris de mihaimm Mier Mai 28, 2008 1:48 pm

Topic ul nu a fost facut pentru a face reclama.
    Ganditiva ca sunt atatea site-uri care dau tepe, care in loc sa iti trimita ce trebuie, iti trimit o cutie goala, etc.
    Asa ca nu e vorba de reclama.

mihaimmm
    badboy25
    badboy25
    Administrator
    Administrator

Numarul mesajelor : 1252
    Warn :

Reputatie : 3
    Puncte : 138
    Data de inscriere : 04/01/2008

Mesaj Scris de badboy25 Mier Mai 28, 2008 2:59 pm

stai ca te invata fratili tau ceva, toate au posibilitatea de plata raamburs, cand vine curieru la usa atunci dai banutu.. nu ai cum sa iei teapa.
    mihaimm
    mihaimm
    New member
    New member

Numarul mesajelor : 20
    Warn :

Data de inscriere : 26/05/2008

Mesaj Scris de mihaimm Vin Mai 30, 2008 10:03 am

badboy25 a scris:stai ca te invata fratili tau ceva, toate au posibilitatea de plata raamburs, cand vine curieru la usa atunci dai banutu.. nu ai cum sa iei teapa.
    ba da, mai ales daca curierul e posta romana, sau daca nu poti sa desfaci pachetul, deci nu ai de unde sa stii ce e in el.
    Se intample din ce in ce mai rar asemenea lucruri, dar totusi se mai intampla
    badboy25
    badboy25
    Administrator
    Administrator

Warn :

Mesaj Scris de badboy25 Vin Mai 30, 2008 1:16 pm

cum sa nu poti sa desfaci pachetul?
    smack
    smack
    old member
    old member

Warn :
    Site-uri de pe care puteti comanda componente PC Left_bar_bleue20 / 10020 / 100Site-uri de pe care puteti comanda componente PC Right_bar_bleue

Mesaj Scris de smack Vin Mai 30, 2008 2:19 pm

mihaimm a scris:
    badboy25 a scris:stai ca te invata fratili tau ceva, toate au posibilitatea de plata raamburs, cand vine curieru la usa atunci dai banutu.. nu ai cum sa iei teapa.
    ba da, mai ales daca curierul e posta romana, sau daca nu poti sa desfaci pachetul, deci nu ai de unde sa stii ce e in el.
    Se intample din ce in ce mai rar asemenea lucruri, dar totusi se mai intampla
    Frate,prostia din asta rar gasesti,atata timp cat omu iti si spune cum se face treaba voi o tineti pe a voastra "TEAPA!!" pai voi sunteti exemplul romanului prost cu comportamentul lui salbatic.Ati primit pana acum vreun pachet acasa de comentati? sau deduceti voi ca babele pe marginea santului ca poti lua teapa,sistemul este bine construit ca sunt si oameni mai inteligenti ca voi care s-au gandit sa faca ceva bun nu ca lumea sa ia teapa:|.

badboy25 a scris:cum sa nu poti sa desfaci pachetul?

nu mai asculta aberatiile lor,treaba se face cum ai zis tu,ei incearca sa faca reclama la acel site doar pentru ca si-au cumparat calculator de acolo si rade inima in ei de bucurie,sa fim realisti "TEAPA!" nu ai cum sa iei,singurul lucru care se poate intampla este ca produsele sa nu mai ajunga sau sa ajunga cu intarziere,oricum asta nu te afecteaza cu nimic ca banii se dau cand ai produsul in mana.

ikks a scris:nu e nici o reclama.. atat timp cat si ceilalti recomanda acelasi lucru.. nu mai e reclama.
    care ceilalti nu sunt decat 2 persoane care mai recomanda asta cu tine 3,ma frate cata prostie Neutral

Ultima editare efectuata de catre smack in Vin Mai 30, 2008 2:24 pm, editata de 1 ori
    ikks
    old member
    old member

Warn :

Mesaj Scris de ikks Vin Mai 30, 2008 3:09 pm

smack a scris:
    care ceilalti nu sunt decat 2 persoane care mai recomanda asta cu tine 3,ma frate cata prostie Neutral

Care`i treaba mai sfecla? Atata timp cat si altii au RECOMANDAT .. Nu vad sa`si fi facut reclama... sa zica " INTRATI CA SE DA GRATIS ".. nu cred ca ii iese lui ceva daca face reclama pe nush ce forum.. asa ca.. te rog.. termina cu aberatiile.. AICI SE RECOMANDA NU SE COMENTEAZA.
    smack
    smack
    old member
    old member

Warn :

Mesaj Scris de smack Vin Mai 30, 2008 3:31 pm

ikks a scris:
    smack a scris:

Care`i treaba mai sfecla? Atata timp cat si altii au RECOMANDAT .. Nu vad sa`si fi facut reclama... sa zica " INTRATI CA SE DA GRATIS ".. nu cred ca ii iese lui ceva daca face reclama pe nush ce forum.. asa ca.. te rog.. termina cu aberatiile.. AICI SE RECOMANDA NU SE COMENTEAZA.
    iar spui tampenii Neutral
    Nu ma lua pe mine cu "sfecla" ca nu ma cunosti.
    Tu un user noob nu cunosti regulile unui forum, sunt reguli nescrise si reguli scrise,cele scrise spun clar ca nu se face reclama indiferent de continut,cele nescrise trebuie intelese,dar vad ca tu nu stii sa postezi si iti mai zic incearca sa gandesti ceea ce scriu inainte sa postezi.
    ikks
    old member
    old member

Warn :

Mesaj Scris de ikks Vin Mai 30, 2008 3:48 pm

smack a scris:Tu un user noob nu cunosti regulile unui forum, sunt reguli nescrise si reguli scrise,cele scrise spun clar ca nu se face reclama indiferent de continut,cele nescrise trebuie intelese,dar vad ca tu nu stii sa postezi si iti mai zic incearca sa gandesti ceea ce scriu inainte sa postezi.

Termina banana.. reguli scrise .. reguli nescrise.. vad ca tu starnesti doar cearta.. vad ca incepi mereu.. termina cu offtopicul.. aici se vb doar de recomandari.. cum zice si titlu.. "Site-uri de pe care puteti comanda componente PC" .. sanatate..
    badboy25
    badboy25
    Administrator
    Administrator

Warn :

Mesaj Scris de badboy25 Sam Mai 31, 2008 1:42 pm

incetati. aici se posteaza PAREREA si EXPERIENTELE pe care le aveti cu un magazin online de piese de calculatoare.
    voinea_mario
    voinea_mario
    Verry old member
    Verry old member

Numarul mesajelor : 1277
    Varsta : 29
    Masina Preferata in joc : Logan
    Warn :

Reputatie : 4
    Puncte : 604
    Data de inscriere : 25/01/2008

Mesaj Scris de voinea_mario Dum Mar 22, 2009 9:53 pm

www.pcgarage.ro eu am fost personal sa-mi iau rami ca nu mai asteptam prin posta Site-uri de pe care puteti comanda componente PC 809707

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 5:08 pm