RacerM

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
RacerM

Forum de discuţii şi resurse pentru Racer.

3 participanți

Problema cartela DIGI Mobil pe iPhone 4s

PaulCAM
    PaulCAM
    Helper
    Helper

Numarul mesajelor : 2366
    Varsta : 25
    Masina Preferata in joc : BMX By Johnthelemon for vEGas Birthday
    Warn :
    Problema cartela DIGI Mobil pe iPhone 4s Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Problema cartela DIGI Mobil pe iPhone 4s Right_bar_bleue

Reputatie : 62
    Puncte : 2672
    Data de inscriere : 07/07/2010

Problema cartela DIGI Mobil pe iPhone 4s Empty Problema cartela DIGI Mobil pe iPhone 4s

Mesaj Scris de PaulCAM Lun Apr 25, 2016 2:56 pm

Salutari! Am si eu o problema si nu i-am gasit rezolvare... respectivul iPhone 4s nu mai citeste cartela de digi, inainte o citea perfect dar acum nu mai vrea. Am fost la digi si am schimbat cartela dar degeaba... Am bagat cartela in alt iPhone 4s si merge perfect.
    Alta dilema. Am bagat alta cartela de digi in acelasi 4s care nu citea cartela mea digi si merge, ceva idei? Nu cred ca gasesc la RDS rezolvare fiindca nu cred ca au habar, in general sunt numai casieri. Multumesc!
    Adita
    Adita
    Verry old member
    Verry old member

Numarul mesajelor : 2465
    Varsta : 26
    Masina Preferata in joc : My projects...
    Warn :
    Problema cartela DIGI Mobil pe iPhone 4s Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Problema cartela DIGI Mobil pe iPhone 4s Right_bar_bleue

Reputatie : -170
    Puncte : 2520
    Data de inscriere : 04/08/2012

Problema cartela DIGI Mobil pe iPhone 4s Empty Re: Problema cartela DIGI Mobil pe iPhone 4s

Mesaj Scris de Adita Mar Apr 26, 2016 10:05 am

Daca ai reformat telefonul vreodata la setarile din fabrica s-a dus pe p@la decodarea si e cea stock.Care citeste numai ce vrea ea.
    PaulCAM
    PaulCAM
    Helper
    Helper

Warn :
    Problema cartela DIGI Mobil pe iPhone 4s Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Problema cartela DIGI Mobil pe iPhone 4s Right_bar_bleue

Problema cartela DIGI Mobil pe iPhone 4s Empty Re: Problema cartela DIGI Mobil pe iPhone 4s

Mesaj Scris de PaulCAM Mar Apr 26, 2016 10:57 am

Nu i-am dat resetare din fabrica, sunt neverlocked ambele telefoane, unul din romania altul din italia cumparat. Culmea cel de italia le citeste pe amandoua cartelele si cel de romania numai o cartela, cea din celalalt 4s. ambele digi.
    PaulCAM
    PaulCAM
    Helper
    Helper

Warn :

Mesaj Scris de PaulCAM Mar Mai 03, 2016 1:12 am

Se poate inchide topicul.
    Tudor
    Tudor
    Administrator
    Administrator

Numarul mesajelor : 2927
    Warn :

Reputatie : 114
    Puncte : 7305
    Data de inscriere : 28/08/2010

Mesaj Scris de Tudor Mar Mai 03, 2016 10:37 am

TC.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Sam Noi 23, 2024 4:27 am