Seris.Cred ca multi dintre voi cunoasteti acel golf 2 verzui in 4 trepte puturos din cale afara,ei bine,DA,m-am indagostit de golfurile mk1 si 2,si mai ales de cele diesel si turbo diesel,asa ca am zis sa "fac" ceva si pentru voi,sa va arat ce imi place!Ei bine,am inceput prin a schimba cutia de viteze,punand una cu 5 trepte,in loc de 4,acuma masina are forta mai mare,SIMTE ca trage cu 20 cp in plus,atentie SE SIMTE nu sunt adaugati 20 cp in plus(cand am pus pe fb au comentat vreo 2 pusti care ziceau ca prin schimbarea cutiei nu adaugi cp,ceea ce este normal,dar ei nu au citit cu atentie,si au dat cu comentarii care nu-si aveau rostul....)si partea mecanica a ramas asa fara alte imbunatatiri...am vopsit-o in culoarea visiniu,arata bine cu jetile originale,dar eu voiam mai mult,asa ca impreuna cu Adrian Sichim am reusit sa ii punem alte jenti,de la golf Mk1,si le-am vopsit albe,acuma masina arata super,eu aveam in plan sa scot barile si capota,dar masina nu are fisier body.dof si nu avem cum,maisna este 98% gata,probabil in maxim 2 zile o voi uploada aici pe forum si o veti avea,dupaia vor urma alte proiecte.Sper sa va placa,si ma scuzati ca v-am pus sa cititi atata.
2 participanți
golf 2 1.6 D
allyss2011- Cool member
- Numarul mesajelor : 576
Varsta : 28
Masina Preferata in joc : opel astra G edited by allyss
Warn :
Reputatie : -13
Puncte : 611
Data de inscriere : 20/11/2011
- Mesaj n°1
golf 2 1.6 D
Adita- Verry old member
- Numarul mesajelor : 2465
Varsta : 26
Masina Preferata in joc : My projects...
Warn :
Reputatie : -170
Puncte : 2520
Data de inscriere : 04/08/2012
- Mesaj n°2
Re: golf 2 1.6 D
Adrian Sichim a.k.a eu =))