Am downloadat si eu cateva masini si un track nou ( polish roads ) Problema sta in felul urmator:) Am downloadat un Audi a8 iar interiorul + exteriorul se vede impecabil Dupa am downloadat un Hyundai ix35 si un Bmw x5m,la hyundai din interior se vede volanul,kilometrajul iar geamul este gri,nu vad nimic pt a merge cu masina... Iar din exterior masina este in totalitate gri Iar la bmw,volanul si tot din exterior este gri,si isi mai schimba culoarea in albastru:) Nu este de la placa video .. E de la moduri cred si nu stiu cum sa o rezolv .. Iar la bmw se vede doar km/h .. Atat... Help,pls!!
5 participanți
Problema masini
DFZWO- New member
- Numarul mesajelor : 24
Varsta : 27
Masina Preferata in joc : Bmw x5m
Warn :
Reputatie : 0
Puncte : 29
Data de inscriere : 03/05/2014
- Mesaj n°1
Problema masini
Salut,sunt nou pe aici si imi cer scuze daca postez in locul gresit:)
Am downloadat si eu cateva masini si un track nou ( polish roads ) Problema sta in felul urmator:) Am downloadat un Audi a8 iar interiorul + exteriorul se vede impecabil Dupa am downloadat un Hyundai ix35 si un Bmw x5m,la hyundai din interior se vede volanul,kilometrajul iar geamul este gri,nu vad nimic pt a merge cu masina... Iar din exterior masina este in totalitate gri Iar la bmw,volanul si tot din exterior este gri,si isi mai schimba culoarea in albastru:) Nu este de la placa video .. E de la moduri cred si nu stiu cum sa o rezolv .. Iar la bmw se vede doar km/h .. Atat... Help,pls!!
Lolkip- Cool member
- Numarul mesajelor : 542
Varsta : 35
Masina Preferata in joc : ale mele
Warn :
Reputatie : 10
Puncte : 367
Data de inscriere : 04/11/2008
- Mesaj n°2
Re: Problema masini
1.depinde ce versiune de joc ai luat
2. depinde versiunea pentru care sunt facute masinile (unele cg-=hd=-, altele non-cg). unele masini sunt pentru cg, altele pentru non-cg
2. depinde versiunea pentru care sunt facute masinile (unele cg-=hd=-, altele non-cg). unele masini sunt pentru cg, altele pentru non-cg
DFZWO- New member
Warn :
- Mesaj n°3
Am 0655 Poti sa ma lamuresti putin cu asta cu cg-ncg? adica stiu cum sta treaba dar de unde imi pot da seama daca o masina e cg / ncg?) Inainte de a downloada.. Sau nu pot face ceva sa rezolv treaba asta cu masinile?
Tudor- Administrator
- Numarul mesajelor : 2927
Warn :
Reputatie : 114
Puncte : 7305
Data de inscriere : 28/08/2010
- Mesaj n°4
Ca sa iti dai seama ca e CG sau nu e ff simplu . Prima data, te uiti la pozele cu ea...si daca are o grafica buna si asa, este CG...daca nu, non cg.
Lolkip- Cool member
- Numarul mesajelor : 542
Varsta : 35
Masina Preferata in joc : ale mele
Warn :
Reputatie : 10
Puncte : 367
Data de inscriere : 04/11/2008
- Mesaj n°5
se poate si ce a zis TudorCTN sau citesti atent la descriere la care scrie....
DFZWO- New member
Warn :
- Mesaj n°6
Multumesc frumos pentru ajutor! O ultima intrebare,daca imi place foarte mult o masina si are acel "bug" (se vede totul gri) nu ii pot face nimic sa remediez?
Adita- Verry old member
- Numarul mesajelor : 2465
Varsta : 26
Masina Preferata in joc : My projects...
Warn :
Reputatie : -170
Puncte : 2520
Data de inscriere : 04/08/2012
- Mesaj n°7
Ba da...Ii faci shadere non-cg si schimbi in car.ini version de la 090 la 065,si schimbi din car.shd in nocg_car.shd
DFZWO- New member
Warn :
- Mesaj n°8
hkujahfasolasdnfasofas cam asta am inteles:))) ma poate ajuta si pe mine cineva sa fac o masina din cg in nocg? Rog frumooos
Tudor- Administrator
Warn :
- Mesaj n°9
In car.ini ai acolo version= ... in loc de ce scrie, pui 065 si ai un fisier car.shd, il redenumesti ocg_car.shd ( asta a zis si Adita ). Chestia cu facutu` shaderelor din CG in Non CG e mai nasoala...incearca ce am zis.
DFZWO- New member
Warn :
- Mesaj n°10
Multumesc frumos,am facut ce mi-ati spus dar nu la toate merge.. Tudor,mai am o problema:) Nu merge sa joc mp:) Adica i-am dat ip meu unui baiat + 2 masini,pe care le am eu:) eu joc cu un audi el cu s500 ( le am pe amandoua,si el la fel..)ii dau ip meu,eu dau host si el da join.. si nu merge:) iar la mine cand imi da el ip si dau eu join iar el host,la mine incarca pana la jumate si ma scoate( ma intoarce la meniu) .. AM FIREWALL OFF,si eu si el.. + aceeasi mapa...
Tudor- Administrator
Warn :
- Mesaj n°11
Incercati cu Hamachi, nu stiu ce sa zic...si mie mi se intampla pana am cedat psihic si nu am mai jucat mp, incepusem sa tin la lucrurile din casa, bine...si la cele care zburau pe geam cand nu mergea. Deci...noh...
Cat despre masini No CG, da stiu, am uitat sa precizez treaba asta.
Cat despre masini No CG, da stiu, am uitat sa precizez treaba asta.
DFZWO- New member
Warn :
- Mesaj n°12
Am incercat si cu hamachi .. defapt ce hamachi,ca deschid hamachi,ii dau lui add si dupa facem faza cu host/join .. dar totusi .. cat ma mai tine pc il iau usor :D ca daca mai incerc de multe ori si nu merge cred ca-i fac cateva denivelari calumea.
Tudor- Administrator
Warn :
- Mesaj n°13
Ce versiune de Racer aveti :D ?
DFZWO- New member
Warn :
- Mesaj n°14
Eu ma joc mai mult pe 065 .. dar mi-a dat si versiunea lui de racer.. racer 053b5 ..
Adita- Verry old member
- Numarul mesajelor : 2465
Varsta : 26
Masina Preferata in joc : My projects...
Warn :
Reputatie : -170
Puncte : 2520
Data de inscriere : 04/08/2012
- Mesaj n°15
Asta cu MP e un bug...Si la mine mai face cateodata
DFZWO- New member
Warn :
- Mesaj n°16
Si cam cata rabdare trebuie sa am pt a juca un mp? .. Imi trebuie o anumita versiune pentru mp?
dMDaniel- Cool member
- Numarul mesajelor : 962
Warn :
Reputatie : 15
Puncte : 1005
Data de inscriere : 26/07/2010
- Mesaj n°17
Normal ar trebui sa aveti aman-2 aceiasi versiune , gen 0655 , tu trebuie sa faci un lobby pe Hamachi la care el o sa dea join , el o sa copieze IP-ul tau din Hamachi iar tu in acest timp o sa dai host si el connect cu ip-ul de pe Hamachi , trebuie sa aveti aman-2 masinile si traseele , cam asa ar trebui sa functioneze.
Multa bafta!
Multa bafta!
DFZWO- New member
Warn :
- Mesaj n°18
A mers asa cum mi-ai spus ! Dar mai e o problema.. daca dau eu join.. ma da pe mine cu masina rasturnata... daca da el join il da pe el.. cum pot remedia?
Tudor- Administrator
Warn :
- Mesaj n°19
Cu masina rasturanta e de la mapa...
DFZWO- New member