RacerM

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
RacerM

Forum de discuţii şi resurse pentru Racer.

2 participanți

Va rog ajutati-ma si pe mine,vreau un link cu racer

rap13
    New member
    New member

Numarul mesajelor : 8
    Varsta : 29
    Masina Preferata in joc : Vw golf
    Warn :
    Va rog ajutati-ma si pe mine,vreau un link cu racer  Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Va rog ajutati-ma si pe mine,vreau un link cu racer  Right_bar_bleue

Reputatie : 0
    Puncte : 9
    Data de inscriere : 17/02/2014

Va rog ajutati-ma si pe mine,vreau un link cu racer  Empty Va rog ajutati-ma si pe mine,vreau un link cu racer

Mesaj Scris de rap13 Lun Feb 17, 2014 1:01 pm

Va salut ,am si eu nevoie de un link cu racer si cineva care sa pricepe sa-mi instaleze si mie jocul va rog mult..daca se poate sa-mi bage si 2,3 masini si-un traseu visez la jocul asta de ceva timp. tin sa va anunt ca ,configuratia pc-ul meu e urmatoarea : Procesor AMD Sempron Le-1150 2.00 ghz,1 gb ram ddr2 ,placa video ATI Radeon x300 256mb. Astept un raspuns,va multumesc!
    Adita
    Adita
    Verry old member
    Verry old member

Numarul mesajelor : 2465
    Varsta : 26
    Masina Preferata in joc : My projects...
    Warn :
    Va rog ajutati-ma si pe mine,vreau un link cu racer  Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Va rog ajutati-ma si pe mine,vreau un link cu racer  Right_bar_bleue

Reputatie : -170
    Puncte : 2520
    Data de inscriere : 04/08/2012

Va rog ajutati-ma si pe mine,vreau un link cu racer  Empty Re: Va rog ajutati-ma si pe mine,vreau un link cu racer

Mesaj Scris de Adita Lun Feb 17, 2014 3:14 pm

Da-mi id-ul tau de messenger, si vorbim pe privat.
    rap13
    New member
    New member

Numarul mesajelor : 8
    Varsta : 29
    Masina Preferata in joc : Vw golf
    Warn :
    Va rog ajutati-ma si pe mine,vreau un link cu racer  Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Va rog ajutati-ma si pe mine,vreau un link cu racer  Right_bar_bleue

Reputatie : 0
    Puncte : 9
    Data de inscriere : 17/02/2014

Va rog ajutati-ma si pe mine,vreau un link cu racer  Empty Re: Va rog ajutati-ma si pe mine,vreau un link cu racer

Mesaj Scris de rap13 Mar Feb 18, 2014 10:05 am

kazi.ploae13

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 7:51 am