RacerM

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
RacerM

Forum de discuţii şi resurse pentru Racer.

2 participanți

Achizitionare Procesor

mariansmg
    mariansmg
    Cool member
    Cool member

Numarul mesajelor : 682
    Varsta : 27
    Masina Preferata in joc : -
    Warn :
    Achizitionare Procesor Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Achizitionare Procesor Right_bar_bleue

Reputatie : 11
    Puncte : 733
    Data de inscriere : 22/04/2011

Achizitionare Procesor Empty Achizitionare Procesor

Mesaj Scris de mariansmg Sam Sept 14, 2013 10:06 am

Cred ca a venit vremea sa imi fac un upgrade la PC, prin a schimba placa de baza, procesorul si memoria. Vreau sa le schimb pt. ca eu am o placa de baza DDR2 si vreau un procesor mai bun, dar trebuie schimbata si placa de baza. Placa de baza am decis sa fie un ASRock H61M-DGS (sau chiar ceva mai ieftin, nu vreau decat sa aiba soclu 1155).

Ma gandeam la un procesor Intel Celeron G1620 sau Pentium G2030 care e mai bun, dar si putin mai scump. Intrebarea mea e, e mai bine sa imi iau unul dintre acestea 2, sau sa imi iau o placa de baza cu soclu AM3 si un procesor AMD? Pt. ca am vazut si procesoare AMD la acelasi pret cu acele Intel-uri, dar cu clock-ul mai mare.(exemplu). Problema e ca Intel-urile acelea au cache-ul de 2 sau 3 MB, iar AMD-urile au doar 1MB. Care credeti ca ar fi mai bun? Bugetul meu ar fi de aprox. 550-600 lei.
    Vald
    Vald
    Administrator
    Administrator

Numarul mesajelor : 900
    Varsta : 35
    Masina Preferata in joc : Cele reusite.
    Warn :
    Achizitionare Procesor Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Achizitionare Procesor Right_bar_bleue

Reputatie : 38
    Puncte : 1558
    Data de inscriere : 21/08/2008

Achizitionare Procesor Empty Re: Achizitionare Procesor

Mesaj Scris de Vald Sam Sept 14, 2013 11:14 am

Placa de baza e pentru Sandy Bridge dar suporta si Ivy Bridge, trebuie doar sa faci update la bios. Daca ai noroc, merge si fara.

Intra aici : http://www.mygarage.ro/wishlist/ deschide un topic nou si o sa primesti sfaturi bune.
    mariansmg
    mariansmg
    Cool member
    Cool member

Numarul mesajelor : 682
    Varsta : 27
    Masina Preferata in joc : -
    Warn :

Reputatie : 11
    Puncte : 733
    Data de inscriere : 22/04/2011

Mesaj Scris de mariansmg Sam Sept 14, 2013 11:28 am

La review-urile placii cineva spune ca nu e nevoie de update. O sa deschid un topic oricum. Mersi.
    EDIT: Cred ca pana la urma voi merge pe asta. M-am uitat pe lista de CPU-uri compatibile si suporta si ivy bridge.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 1:09 pm