RacerM

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
RacerM

Forum de discuţii şi resurse pentru Racer.

Windows Tips&Tricks&Repair

sorinsidesmoke
    sorinsidesmoke
    Verry old member
    Verry old member

Numarul mesajelor : 1676
    Varsta : 30
    Masina Preferata in joc : toate
    Warn :
    Windows Tips&Tricks&Repair Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Windows Tips&Tricks&Repair Right_bar_bleue

Reputatie : 56
    Puncte : 1829
    Data de inscriere : 08/11/2010

Windows Tips&Tricks&Repair Empty Windows Tips&Tricks&Repair

Mesaj Scris de sorinsidesmoke Joi Ian 17, 2013 7:29 pm

M-am gandit sa facem un topic cu tips and tricks si reparatii pentru windows.De ce pentru sistemul de operare Windows?(Nu conteaza ca este windows 8/7/vista/XP) pentru ca este cel mai utilizat si se intampina probleme la utilizare si de multe ori ajungem sa stricam sistemul de operare fie din neatentie fie din nestiinta fie din folosirea unui soft mai dubios si exemplele pot continua.
    Primul trick (daca pot sa ii spun asa) il postez eu si anume Share-uirea unei conexiuni tip PPPOE fara a folosi un router in Win 7
    PS:pe acest topic puteti punte link-uri catre tot felul de tutoriale si softuri gratuite care ne tin rapid si sanatos sistemul de operare,cat si problemele intampinate (erori primite sau chestii de genul asta).
    Iar prima intrebare o pun chiar eu pentru ca nu mai tin minte cum se facea...."cum fac sa imi apara partitiile altor calculatoare aflate in retea la mine in My Computer" acolo sub Hard Disk Drives si Devices with Removable Storage mai era si Network si acolo erau partitiile PC-urile pe care le aveam in retea.(Asta cu reteaua nu e pentru mine ma rugat un var sa ii fac si lui ca are inca un PC si nu mai tin eu minte cum se face).

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 1:11 pm