Scris de Tudor Mar Ian 15, 2013 9:10 pm
Ok ok. Deci sa incep...am cumparat recent un iPhone 4...am mai facut un topic in leg cu camera de la acesta...nu functiona din cauza jailbreak`ului...ma rog nu conteaza. Telefonul a fost cumparat prin intermediul unui prieten care lucreaza la Vodafone Spania...si evident era codat la ei...cand a sosit in Romania, primu` lucru` care l`am facut am fost sa il duc la cineva sa imi faca jailbreak si, evident, sa il decodez. El avea iOS 5.0.1...pana aici totu` bun... . Problema este asa...m`a mancat pe mine bostanu` sa ii fac update la iOS 6.0.1...fara sa imi dau seama ca el este decodat cu gevey, nu neverlocked...si cum era si logic, s`a codat iarasi pe Spania. (Scopul update`ului a fost sa scap si de jailbreak...pentru ca nu era chiar asa de bine facut pentru ca nu mergea camera, lucru care nu imi placea deloc). Intrebarea mea este...prin ce modalitate se poate decoda inafara de acea decodare permanenta de la Apple..care costa 6-7 milioane, iar eu nu sunt dispus sa platesc atat momentan si am nevoie de telefon. Repet, are iOS 6.0.1 si Firmware modem (baseband) 04.12.02.
Cine stie...va rog mult...multumesc
P.S: ..Camera inca nu merge, oare de la ce sa fie?