+2
asasinuxp
bruta
6 participanți
Masina si Traseu...
angelworld- New member
- Numarul mesajelor : 6
Varsta : 34
Masina Preferata in joc : DACIA
Warn :
Reputatie : 0
Puncte : 7
Data de inscriere : 26/06/2011
- Mesaj n°1
Masina si Traseu...
Salut la toata lumea. Din cate vedeti eu sunt nou in acest capitol... mi-a placut foarte mult Racerul si doresc si eu sa comand o masina si un traseu daca se poate : eu ca masina mi-as dori din suflet un Renault Megane I . Acela tip frantuzesc ... si ca traseu am un oras ... orasul se numeste Alexandria in jutetul Teleorman ... daca ati putea vedea pe google maps... va asigur ca va fi o masina si un traseu nota 10 dar daca ati putea sa ma ajutati as fi foarte recunoscator mai ales ca este ziua mea in 2 zile si mi-ati face un cadou desavarsit... O seara buna va doresc si astept din rasputeri un raspuns concret.
asasinuxp- Member two
- Numarul mesajelor : 391
Varsta : 32
Masina Preferata in joc : cele CG
Warn :
Reputatie : -3
Puncte : 413
Data de inscriere : 27/07/2010
- Mesaj n°2
Re: Masina si Traseu...
Am m-am grabit sa fac mioveniul in 6 luni si tu vrei in 2 zile? )
Mai bine ia Bob's track Builder pro si incepe tu sa faci,pentru traseu.Gasesti tutoriale pe youtube.
Si vezi ca nu esti la restaurant aici sa comanzi,aici ceri,si astepti sa aiba cineva prea mult timp liber.
Mai bine ia Bob's track Builder pro si incepe tu sa faci,pentru traseu.Gasesti tutoriale pe youtube.
Si vezi ca nu esti la restaurant aici sa comanzi,aici ceri,si astepti sa aiba cineva prea mult timp liber.
rappi- old member
- Numarul mesajelor : 150
Masina Preferata in joc : skoda
Warn :
Reputatie : 1
Puncte : 29
Data de inscriere : 21/01/2008
- Mesaj n°3
la cum vorbiti voi cu lumea noua si nu numai, sa va inchinati ca mai intra cineva pe forum. Greu era sa-i spui frumos ca renault megane exista in 3 variante si sa-l redirectionezi la linkuri
angelworld- New member
Warn :
- Mesaj n°4
multumesc mult pentru nimic asasinule ... eu il sustin pe rappi! nu puteai sa imi zici frumos Ba vezi ca mai exista renault sau Ba nam eu kef sa iti fac eu tie traseu tau tampit ... macar asa drq ca suntem oameni cu toti! si credema ca pe gta san andreeas multyplayer am fost scripter si am si eu cv cunostinte kiar daca nu sunt in capitolul racer!... atat am avut de spus...
rappi- old member
Warn :
- Mesaj n°5
intra pe www.tracciontrasera.es sper ca am scris bine, acolo gasesti tot ce ai nevoie.
angelworld- New member
Warn :
- Mesaj n°6
multumesc pentru amabilitatea ta ! o sa tin minte! cine m-a ajutat si cine nu... dar apropo...ma poate ajuta cineva cu un traseu off-road si unul unde sa fie noapte? multumesc anticipat(P.S pe forum nu am gasit decat cu link expirat)
rappi- old member
Warn :
- Mesaj n°7
pe acelasi site dar la sectiunea trasee, polish road 2a night si broussailles
bruta- Member
- Numarul mesajelor : 80
Masina Preferata in joc : orice masina foarte bine facuta
Warn :
Reputatie : 2
Puncte : 91
Data de inscriere : 02/04/2009
- Mesaj n°8
http://www.tracciontrasera.es/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=276 noapte
http://www.tracciontrasera.es/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=99 off road
http://www.tracciontrasera.es/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=380 renault megane I
http://www.tracciontrasera.es/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=99 off road
http://www.tracciontrasera.es/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=380 renault megane I
angelworld- New member
Warn :
- Mesaj n°9
multumesc mult tuturor celor care au fost aproape de me! dau o bere ;))
asasinuxp- Member two
Warn :
- Mesaj n°10
Eu vorbesc urat?El vine sa comande masini,fara nici un "va rog frumos"?rappi a scris:la cum vorbiti voi cu lumea noua si nu numai, sa va inchinati ca mai intra cineva pe forum.
angelworld- New member
Warn :
- Mesaj n°11
bai nene am zis daca se poate dar dak nu stii sa citesti dute la scoala !asasinuxp a scris:Eu vorbesc urat?El vine sa comande masini,fara nici un "va rog frumos"?rappi a scris:la cum vorbiti voi cu lumea noua si nu numai, sa va inchinati ca mai intra cineva pe forum.
asasinuxp- Member two
Warn :
- Mesaj n°12
Incearca sa nu folosesti k inutil si sa folosesti cratima corect.Si nu ma pot duce la scoala,pentru ca sunt in vacanta.Ce zici,daca intru-n bac,stiu sa citesc?
angelworld- New member
Warn :
- Mesaj n°13
dute ma in baku tau si lasane cu filozofiile tale si ma mir cum teau primit aia in bac fara sa stii sa citestiasasinuxp a scris:Incearca sa nu folosesti k inutil si sa folosesti cratima corect.Si nu ma pot duce la scoala,pentru ca sunt in vacanta.Ce zici,daca intru-n bac,stiu sa citesc?
rappi- old member
Warn :
- Mesaj n°14
mai usor baieti ca nu ne masuram orgoliile pe-aici. acu daca incepem ca n-a zis cu "va rog frumos" :-j. Hai sa fim seriosi ca nu sunt masinile si traseele din buzunarele noastre:-j. sunt publice iar toti jucatorii au dreptul sa le foloseasca. de cate ori am modificat cate ceva la o masina am pus-o pe site fara pretentii nu am pus poze si v-am lasat sa va uitati la ce-am eu
Radu- Administrator
- Numarul mesajelor : 2012
Warn :
Reputatie : 13
Puncte : 2142
Data de inscriere : 10/02/2009
- Mesaj n°15
Ati terminat?
Dacia_1310- Cool member
- Numarul mesajelor : 647