Acum am sa va pun si cateva poze sa vedeti cam cum arata.
Poza 1 Poza 2
Momentan proiectul e la inceput dar vom posta in timp ce va avansa in functie de interesul vostru pentru aceasta masina.
P.S Speram sa mai "reinviem" acest forum
Incercati sa faceti masina cat mai aproape de realitate: reflexii si texturi de calitate cat mai inalta.Seby a scris:Impreuna cu Radu am hotarat sa facem aceasta masina deoarece nu am gasit am gasit un Opel Astra care sa-mi placa( am vazut la Request ca vreti Astra).
Acum am sa va pun si cateva poze sa vedeti cam cum arata.
Poza 1 Poza 2
Momentan proiectul e la inceput dar vom posta in timp ce va avansa in functie de interesul vostru pentru aceasta masina.
P.S Speram sa mai "reinviem" acest forum
Am renuntat la Braila, nici macar eu nu am racheta de calculator necesara pentru a o juca(am facut 2 drumuri lungi din Braila,care traverseaza tot orasul,si incarca extreeeemmmm de grrreeeuu).Asa ca am decis sa incep lucrul la un oras mai mic, Mioveni.Cum am zis, la vara cu siguranta e terminat(cu tot cu texturi), reteaua stradala e terminata intr-o saptamana(daca vreti sa pun poze)apoi partea mai grea e adaugarea blocurilor, pomilor, caselor, stalpilor, si daca gasesc, si a semafoarelor(sa vad daca le pot face sa functioneze).Folosesc google earth pentru a trasa reteaua stradala(pentru fidelitate), apoi o import intr-un program de asamblare a hartii.Acum un mesaj catre moderatori/administratori: se poate deschide un subiect la WIP(vad ca sunt numai masini acolo)?Radu a scris:
PS: Ar merge un asemenea traseu..sa vedem daca te tii de cuvant!
Tudor (2927) | ||||
Adita (2465) | ||||
AndyM (2414) | ||||
PaulCAM (2366) | ||||
Radu (2012) | ||||
sorinsidesmoke (1676) | ||||
MariusSCM (1349) | ||||
voinea_mario (1277) | ||||
badboy25 (1252) | ||||
pikaciu (1109) |