am vazut ca multi sunt la reputatie 0 printre care ma numar si eu! imi poate spune cineva cu faci puncte la reputatie?
3 participanți
legat de forum!
aqo- Member two
- Numarul mesajelor : 283
Varsta : 27
Masina Preferata in joc : BMW X5
Warn :
Reputatie : 5
Puncte : 339
Data de inscriere : 14/08/2009
- Mesaj n°1
legat de forum!
aqo- Member two
Warn :
- Mesaj n°2
Re: legat de forum!
raspunde cineva andym cand intrii astept raspuns!
Radu- Administrator
- Numarul mesajelor : 2012
Varsta : 32
Warn :
Reputatie : 13
Puncte : 2142
Data de inscriere : 10/02/2009
- Mesaj n°3
gata ai reputatie 1//la fiecare post in dreapta e plus si minus..acuma ai 1 ca am dat eu plus:D
AndyM- Administrator
- Numarul mesajelor : 2414
Varsta : 32
Masina Preferata in joc : Opel Astra OPC
Warn :
Reputatie : 37
Puncte : 792
Data de inscriere : 04/01/2008
- Mesaj n°4
Nu faci nimic cu ea.
Intr-un fel, este respectul celorlalti membri fata de tine.
Daca dai raspunsuri bune, ajuti lumea, ar trebuiii sa-ti dea +(plus), daca te iei in gura cu altii, sau nu esti pe placul unora, iti vor da -(minus).
Partea proasta este ca multi nu prea stiu de sistemul asta, si nici nu poate fi facut unul personalizat, sa fie mai vizibil, deoarece nu avem acces la astfel de modificari, datorita celor ce ne gazduiesc.
Intr-un fel, este respectul celorlalti membri fata de tine.
Daca dai raspunsuri bune, ajuti lumea, ar trebuiii sa-ti dea +(plus), daca te iei in gura cu altii, sau nu esti pe placul unora, iti vor da -(minus).
Partea proasta este ca multi nu prea stiu de sistemul asta, si nici nu poate fi facut unul personalizat, sa fie mai vizibil, deoarece nu avem acces la astfel de modificari, datorita celor ce ne gazduiesc.
aqo- Member two
Warn :
- Mesaj n°5
aaaaaa acum stiu! andym poti sa faci un topic si sa le spuis sa dea pentru fiecare raspuns corect cate un plus si minus daca te iei la injuraturi cu ei!
si p.s foarte tare jocul VDTrunck de abia astept noile camioane pana atunci strang banii!ca vreau eu sa castig dvd!
si p.s foarte tare jocul VDTrunck de abia astept noile camioane pana atunci strang banii!ca vreau eu sa castig dvd!