Tocmai mi-am cumparat un Nokia E51 si nu pot instala teme Am luat de pe internet teme speciale pentru E51 in format sis. si tot nu imi merg.Imi apare o eroare ca cica ``Erooare de certificat,contactati furnizorul aplicatie``.Cine ma poate ajuta raman dator .
2 participanți
Am o problema cu un Nokia
pikaciu- Verry old member
- Numarul mesajelor : 1109
Varsta : 28
Masina Preferata in joc : Volkswagen, BMW si KIA
Warn :
Reputatie : -10
Puncte : 971
Data de inscriere : 15/06/2008
- Mesaj n°1
Am o problema cu un Nokia
cosmin94- BANNED
- Numarul mesajelor : 1014
Varsta : 111
Masina Preferata in joc : Mercedes s500
Warn :
Reputatie : 8
Puncte : 850
Data de inscriere : 02/10/2008
- Mesaj n°2
Re: Am o problema cu un Nokia
meniu-> setari -> manag. date -> mng.aplicati -> optiuni -> setari -> verificare certificat..... sa fie dezactivat :D, vezi daca merge
Warn :
- Mesaj n°3
mersi!tocmai am rezolvat-o Insa mai este o problema.Dau sa instaleze teme o instaleaza scrie ``INSTALAT``,dar eu nu vad absolut nici o schimbare.cosmin94 a scris:meniu-> setari -> manag. date -> mng.aplicati -> optiuni -> setari -> verificare certificat..... sa fie dezactivat :D, vezi daca merge
cosmin94- BANNED
Warn :
- Mesaj n°4
adica nu gasesti tema?pikaciu a scris:mersi!tocmai am rezolvat-o Insa mai este o problema.Dau sa instaleze teme o instaleaza scrie ``INSTALAT``,dar eu nu vad absolut nici o schimbare.cosmin94 a scris:meniu-> setari -> manag. date -> mng.aplicati -> optiuni -> setari -> verificare certificat..... sa fie dezactivat :D, vezi daca merge
Warn :
- Mesaj n°5
pai o gasesc ca o instalez,dar nu se schimba meniul sau desktop-ul.Dupa ce o instalez trebuie sa o caut unde am selectat sa o instalez?cosmin94 a scris:adica nu gasesti tema?pikaciu a scris:mersi!tocmai am rezolvat-o Insa mai este o problema.Dau sa instaleze teme o instaleaza scrie ``INSTALAT``,dar eu nu vad absolut nici o schimbare.cosmin94 a scris:meniu-> setari -> manag. date -> mng.aplicati -> optiuni -> setari -> verificare certificat..... sa fie dezactivat :D, vezi daca merge
cosmin94- BANNED
Warn :
- Mesaj n°6
daaa dupa ce o instalezi o cauti la teme si o aplici ;)pikaciu a scris:pai o gasesc ca o instalez,dar nu se schimba meniul sau desktop-ul.Dupa ce o instalez trebuie sa o caut unde am selectat sa o instalez?cosmin94 a scris:adica nu gasesti tema?pikaciu a scris:mersi!tocmai am rezolvat-o Insa mai este o problema.Dau sa instaleze teme o instaleaza scrie ``INSTALAT``,dar eu nu vad absolut nici o schimbare.cosmin94 a scris:meniu-> setari -> manag. date -> mng.aplicati -> optiuni -> setari -> verificare certificat..... sa fie dezactivat :D, vezi daca merge
Warn :
- Mesaj n°7
mersi mult nustiu cum de nu am cautat acolo oricum mersi!cosmin94 a scris:daaa dupa ce o instalezi o cauti la teme si o aplici ;)pikaciu a scris:pai o gasesc ca o instalez,dar nu se schimba meniul sau desktop-ul.Dupa ce o instalez trebuie sa o caut unde am selectat sa o instalez?cosmin94 a scris:adica nu gasesti tema?pikaciu a scris:mersi!tocmai am rezolvat-o Insa mai este o problema.Dau sa instaleze teme o instaleaza scrie ``INSTALAT``,dar eu nu vad absolut nici o schimbare.cosmin94 a scris:meniu-> setari -> manag. date -> mng.aplicati -> optiuni -> setari -> verificare certificat..... sa fie dezactivat :D, vezi daca merge