Incep eu
Am o intrebare: Procesorul meu AMD Athlon 64 LE-1620 are multiplicatorul deblocat pe urmatoarele valori: 5x,7x,12x.Intrebarea ar fi dak pot sa deblochez si alte valori de ex 13x, 14x etc.
PLS help
Nu stiu ce sa zic am AMD 3600+ 2.01 GHz si un prieten cu intel de 3.0GHz nui merge nici racerm ce sa zic?AndyM a scris:Pana acum o luna am avut doar procesoare AMD. Cel mai puternic a fost un Athlon X2 64 4200+ de 2.21GHz.
Acum am Intel Dual Core de 2.0GHz, si pot spune ca Intelul ii da fum AMD-ului
(PS. Daca intelul era un Core2Duo, de 2.0 GHz, le dadea fum amandurora )
Vorbii de amandoua, nu doar AMD dar vrusei sa le compar
Am fost fan AMD, dar daca incercati un Intel, o sa va reorientati, sigur
oricum prietenul acela are INtel doar nu faceam reclama proasta la AMDDany-Blood a scris:eu am un AMD Athlon 64 x2 3800+ si nu am avut probleme pana acum...
RacerM merge struna...(Deci stai linistit ca nu are nimic procesorul ci, andy are dreptate..e de la placa video)...
voinea_mario a scris:Probabil oricum cand v-a iesi pe piata cu siguranta nu v-a avea performanta deorece nu sunt programe care stie 8 core,poate doar cateva.Nici pentru 6 coreuri nu am auzit de programe multe sau jocuri
Multumesc pt informatie.asasinuxp a scris:Jocurile "stiu" maxim pe cate nuclee sunt optimizate.De exemplu gta 4 este optimizat si pe 4 nuclee,mafia 2 e optimizat pe 2 nuclee,iar daca un joc este optimizat pe 2 nuclee,daca ai un quad core,primele 2 nuclee vor lucra,iar celelalte nuclee ramase vor sta degeaba.Nu exista procesor cu 3 nuclee,i3 e dual core.
asasinuxp a scris:Nu exista procesor cu 3 nuclee.
Tudor (2927) | ||||
Adita (2465) | ||||
AndyM (2414) | ||||
PaulCAM (2366) | ||||
Radu (2012) | ||||
sorinsidesmoke (1676) | ||||
MariusSCM (1349) | ||||
voinea_mario (1277) | ||||
badboy25 (1252) | ||||
pikaciu (1109) |