Lolkip a scris:ia sa va vad......
Da si tu un indiciu...
Lolkip a scris:ia sa va vad......
din ce an e sau macar natia eiraul_apr a scris:Lolkip a scris:ia sa va vad......
Da si tu un indiciu...
raul_apr a scris:honda,mazda,toyota,datsun....
Nu pot sa-mi dau seama!
Macar e una din cele de mai sus?
Lolkip a scris:bravo ma....ai stiut sa citesti numarul de inmatriculare ma nu vedeti deloc ...baga masina....
pe numarul de imatriculare scrie HONDA sau asa mi se pare mieraul_apr a scris:Lolkip a scris:bravo ma....ai stiut sa citesti numarul de inmatriculare ma nu vedeti deloc ...baga masina....
pai numarul de inmatriculare nu se vede clar...
Si pana la urma,ce treaba are nr de imatriculare cu marca masinii?
Da,probabil ai sa raspunzi ca-ti arata unde este inmatriculata.Dar degeaba masina este Honda ca ea poate fi inmatriculata oriunde...
Nu prea as vedea rostul...
Daca gresesc undeva,corecteaza-ma!
cosmin94 a scris:pe numarul de imatriculare scrie HONDA sau asa mi se pare mieraul_apr a scris:Lolkip a scris:bravo ma....ai stiut sa citesti numarul de inmatriculare ma nu vedeti deloc ...baga masina....
Da,probabil ai sa raspunzi ca-ti arata unde este inmatriculata.Dar degeaba masina este Honda ca ea poate fi inmatriculata oriunde...
Lolkip a scris:cosmin94 a scris:pe numarul de imatriculare scrie HONDA sau asa mi se pare mieraul_apr a scris:Lolkip a scris:bravo ma....ai stiut sa citesti numarul de inmatriculare ma nu vedeti deloc ...baga masina....
exact cosmine....scrie honda 600
pun eu in locul taumarius a scris:puneti voi masini daca le ghicesc eu
ca eu nu prea stau pe la pc
nupLolkip a scris:dodge pick-up ?
nu rad.nu stiu de ce am pus alea.si masina nu este dodge.este chinezeasca.Lolkip a scris:de ce razi ? asa se numeste. ma refer la modelul d100. dodge pick-up
Tudor (2927) | ||||
Adita (2465) | ||||
AndyM (2414) | ||||
PaulCAM (2366) | ||||
Radu (2012) | ||||
sorinsidesmoke (1676) | ||||
MariusSCM (1349) | ||||
voinea_mario (1277) | ||||
badboy25 (1252) | ||||
pikaciu (1109) |